top of page
Sportskarate Kuopio 2023 yleismanos.jpg

PERUSKURSSIT ALKAVAT

LASTEN SPORTSKARATE

Aloitamme 10.9 uuden peruskurssin lapsille joka on suunnattu 7-11 vuotiaille. Mukaan otetaan rajattu määrä lapsia. Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 18-19 tatamilla 3-4. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla onemove.ry@gmail.com. Lasten peruskurssi suorittaa vuoden alkupuolella ensimmäisen keltaisen juniorivyön.

NUORTEN JA AIKUISTEN SPORTSKARATE

Aloitamme pitkästä aikaa myös yhdistetyn peruskurssin 12-vuotta täyttäneille lapsille / nuorille ja aikuisille. Harjoitukset alkavat 30.8 ja mukaan pääsee syyskuun loppuun saakka. Harjoitukset on aina keskiviikkoisin klo 18-19. Kurssi kestää vuoden loppuun / tammikuun alkuun jolloin suoritetaan keltaisen vyön koe. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla onemove.ry@gmail.com.

MOVEMENT & MOBILITY HARJOITUKSET JA PERUSKURSSI

Movement & Mobility treenit jatkuvat tatamilla 3.9 alkaen eli sunnuntaisin klo 16.00-16.50. Samalla alkaa uusi peruskurssi ja kaikki ryhmässä jo olevat seuran jäsenet voivat tulla mukaan siihen normaalin treenien tapaan 10-kortilla. Uusille M&M ryhmäläisille peruskurssi maksaa 125 euroa. Kurssi kestää 8-10 viikkoa. Peruskurssin jälkeen jatkaville tulee käyttöön myös seuran 10-kortti.

Jos teillä on tuttavia keitä voisi kiinnostaa Sportskarate tai Movement & Mobility harjoittelu niin laittakaa sanaa kiertämään ja jakakaa näitä peruskurssien mainoksia sosiaalisessa mediassa. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla onemove.ry@gmail.com tai soittamalla Petrille 04578732533.

 

Terveisin

Petri & Joida

Nuorten ja aikuisten PK mainos.png
Lasten peruskurssi mainos 2023 _ 3.jpg
Movement & Mobility peruskurssi jpg.jpg
bottom of page